THY ile Mevlana'nın huzur dolu şehri Konya'ya uçuyoruz

THY ile Mevlana'nın huzur dolu şehri Konya'ya uçuyoruz

Mevlana'nın huzur dolu şehri : KONYA
Konya özellikle yöresel mutfak kültürüyle, müzeleriyle, manevi değerleri ile huzuru bulabileceğiniz şehirlerimizin başında gelir.

Gezilecek Yerler
En başta Mevlana Müzesi'ni gezebilirsiniz. Ayrıca stadyum, Atatürk Evi, Konya Katolik Kilisesi, Alaaddin Tepesi, İplikçi Camisi (Mevlana’nın öğretmenlik yaptığı camii), Konya Valiliği, Şerafettin Camisi, Sultan Selim Camisi (Konya Selimiye Camisi), İstiklal Harbi Şehitleri Anıtı ve Yusuf Ağa Kütüphanesi’ni gezebilirsiniz.

Ne yenir?
Konya yemek kültürü bakımından da zengin bir şehrimizdir. Hafta sonunuzu Konya'da geçirmek isterseniz, mutlaka Konya tandır, Konya etli ekmek, bıçak arası, höşmerim ve saç arası tatlısını yemeden dönmeyin...

THY ile Konya

THY ile Konya


DEĞİŞİKLİK
Yapılamaz.

İPTAL/İADE
Yapılamaz

BAGAJ HAKKI
Kayıtlı bagaj: 1 parça x 15 kg
Kabin bagajı: 1 parça x 8 kg

İkram deneyimi
İkram

REZERVASYON
10 Haziran – 31 Ağustos arası yapılacak rezervasyon ve aynı gün biletleme koşulu ile geçerlidir. Uçuşa rezervasyon yaparken bilet fiyatı değiskenlik gösterebilir. Biletinizde değişiklik yaparken gösterilen değişiklik ücretiyle birlikte bilet fiyatında oluşabilecek ücret farkını da ödemeniz gerekmektedir. Biletteki uçuşların tamamına sırasıyla katılmanız gerekir. Uçuşlarınızdan herhangi birine katılmamanız durumunda tüm uçuşlarınız (dönüş uçuşları dahil) otomatik olarak iptal edilir.

Hizmetlerimiz


Türsab Belge No: 4350