THY ile Kazablanka Promosyonu

THY ile Kazablanka Promosyonu

Fas'ın en büyük şehri olan Kasablanka, adını bütün dünyanın belleğine bir filmle yazdıran, filmin sağladığı ünün katbekat fazlasını hak eden tarihi ve sanatsal birikime sahip bir kenttir.

Atlas Okyanusu’nun kıyısında Kuzey Afrika’nın okyanusla buluştuğu bir coğrafyada bulunan Kazablanka, Antikçağ’daki Anfa yerleşiminden dünyanın en bilinen kentlerinden biri olma yolunda ilerlerken, pek çok uygarlıktan sayısız anıt ve eser edinmiştir.

Kazablanka'ya gittiğinizde anıtsal camileri, vitraylarıyla ilgi çeken kiliseleri ve müzeleri gezebilirsiniz. Kentin sokaklarında gezerek yaşamlarına tanık olabilirsiniz. Kazablanka’da olmanın en güzel yanı ise okyanusun yanı başında olmak. La Corniche’de yürümek, kentin merkezinde alışveriş yapmak, okyanusa karşı bir şeyler içmek ya da bir restoranda geleneksel yemekleri denemek, Kazablanka’yı yaşamak için yapmanız gerekenlerden sadece bazıları.

KAZABLANKA'DA GEZİLECEK EN ÜNLÜ 10 YER
1. II. Hasan Camii
2. Quartier Habous
3. Morocco Mall Alışveriş Merkezi
4. Old Medina 
5. Notre Dame de Lourdes Kilisesi
6. Kazablanka Katedrali
7. Abderrahman Slaoui Müzesi
8. Mahkamat al-Pasha
9. Sky 28 Seyir Terası
10. Ain Diab Sahili


THY ile Kazablanka promosyonu

THY ile Kazablanka promosyonu

DEĞİŞİKLİK
Yapılamaz.

İPTAL/İADE
Yapılamaz

BAGAJ HAKKI
Kayıtlı bagaj: 1 parça x 30 kg
Kabin bagajı: 1 parça x 8 kg

REZERVASYON
04 Şubat – 06 Mayıs arası yapılacak rezervasyon ve aynı gün biletleme koşulu ile geçerlidir.
Uçuşa rezervasyon yaparken bilet fiyatı değiskenlik gösterebilir.
Biletinizde değişiklik yaparken gösterilen değişiklik ücretiyle birlikte bilet fiyatında oluşabilecek ücret farkını da ödemeniz gerekmektedir.
Biletteki uçuşların tamamına sırasıyla katılmanız gerekir. Uçuşlarınızdan herhangi birine katılmamanız durumunda tüm uçuşlarınız (dönüş uçuşları dahil) otomatik olarak iptal edilir.

Hizmetlerimiz


Türsab Belge No: 4350