Pegasus ile Güneşin Doğduğu Şehir Samsun!a uçuyoruz!

Pegasus ile Güneşin Doğduğu Şehir Samsun!a uçuyoruz!

Pegasus ile Samsun Promosyonu


Güneşin doğduğu Şehir Samsun...

Coğrafyası, iklimi ve insanlarıyla inanılmaz bir çeşitlilik barındırır içinde bu şehir. Tekdüzelikten değil değişkenlikten yanadır Samsun. Yaşadığınız her dakika farklı bir yanına tanık olursunuz.

Bilinen en eski adı Enete’den başlarsak yaklaşık 7000 yıllık yerleşik tarihiyle ve İlk Tunç Çağından Gaskalara, Hititlere, Miletoslulara, Atinalılara, Perslere ve Türklere kadar içinde barındırdığı kültür ve tarih değerleriyle muhteşem bir kenttir Samsun.

Tam bir dağ, yayla, deniz, tarih, kültür çeşitlemesidir, kurtuluş mücadelesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün meşaleyi ilk yaktığı yerdir bu kent.

Ne yapılır?

Yamaç paraşütünden bisiklet gezilerine, dağ yürüyüşlerinden deniz eğlencelerine, pek çok derde deva kaplıcalarından atlı sporlara, kar ve çim kayağına, golf ve kort tenisine kadar onlarca çeşit içinden dilerseniz yalnızca birini, dilerseniz aynı gün içinde pek çoğunu gerçekleştirebileceğiniz etkinlikler bütünüdür.

Hem kara ve demiryoluyla hem de deniz ve hava yoluyla tarihin ve coğrafyanın en kolay ulaşabileceğiniz kavşak noktasıdır.

Ne yenir?

Damak tadınıza düşkünseniz Samsun’a geldiğinizde mutlaka bu kentin lezzetlerini de dağarcığınıza eklemelisiniz. Kent merkezi ve ilçelerinde yöresel lezzetlerimizi tadabileceğiniz pek çok yer vardır. Belki “Samsun Pidesi” olarak duydunuz adını. Aslında Bafra Pidesi, Çarşamba Pidesi ve Terme Pidesi adlarıyla 3 ayrı pidesi meşhurdur ve coğrafi olarak da ayrı ayrı tescillidir.

Bafra’da Kızılırmak Deltası’nda düşünebileceğiniz en doğal ortamda yetiştirilen mandaların sütünden yapılan dondurma, kaymaklı lokum ve diğer süt ürünlerini de mutlaka denemelisiniz.

Çarşamba’da ise şerbetsiz baklava da denilen Çarşamba kıvratması meşhurdur. Samsun Simidini ise hatırlatmaya bile gerek yoktur diye düşünüyoruz.

Uçak Bileti Promosyon Detayları
Samsun .uçak bileti

DEĞİŞİKLİK
Yapılamaz.

İPTAL/İADE
Yapılamaz.

BAGAJ HAKKI
Kayıtlı bagaj: 1 parça x 15 kg
Kabin bagajı: 1 parça x 8 kg
 
REZERVASYON
03 Haziran – 31 Ağustos arası yapılacak rezervasyon ve aynı gün biletleme koşulu ile geçerlidir.
Uçuşa rezervasyon yaparken bilet fiyatı degiskenlik gosterebilir.
Biletinizde değişiklik yaparken gösterilen değişiklik ücretiyle birlikte bilet fiyatında oluşabilecek ücret farkını da ödemeniz gerekmektedir.
Biletteki uçuşların tamamına sırasıyla katılmanız gerekir. Uçuşlarınızdan herhangi birine katılmamanız durumunda tüm uçuşlarınız (dönüş uçuşları dahil) otomatik olarak iptal edilir.

 

Hizmetlerimiz


Türsab Belge No: 4350